Over ons

Wij zijn ervan overtuigd dat geloven niet achterhaald is, maar dat mensen meer dan ooit behoefte hebben aan echte relaties, betekenis en richting voor hun leven van elke dag. Om die reden zijn wij – een enthousiaste groep gewone mensen met verschillende achtergronden –  samen begonnen aan dit avontuur: het opstarten van een nieuwe kerk voor Raalte en omgeving! Het coördinatieteam bestaat uit een klein groepje van zeven vrijwilligers, maar dit wordt ondersteund door een grote groep enthousiaste vrijwilligers vanuit allerlei kerken in de omgeving. Zij helpen mee met koken, koffie zetten, stoelen klaarzetten,  posters ophangen, voorbereiden en organiseren en nog veel meer.

In de korte tijd dat we bezig zijn hebben we al mooie dingen meegemaakt: we hebben gezien hoe God op bijzondere wijze voorzien heeft in allerlei praktische zaken die nodig waren. Maar het allermooist is om te zien hoe mensen veranderen: Raaltenaren die normaal nooit naar een kerk gaan ontdekken dat de Bijbel verrassend actueel is en dat het heel erg leuk is om dit samen met anderen te doen. Dat is precies waarvoor we het allemaal doen!

Mocht je enthousiast worden over dit verhaal en meer willen weten of een keer langs willen komen, neem dan gerust contact met ons op!

Lees meer over onze achtergrond op http://www.meerjezus.nl

Het team

info@leef-raalte.nl

Coördinatieteam

Christian Tan

info@meerjezus.nl

Kerkplanter Meer Jezus

Ruben van Beek

ruben_van_beek@hotmail.com

Teamleider